Vi er stolte av å hjelpe deg med å lære språk!

Om oss

Takket være språkopplæringsappene har det blitt enkelt å lære seg et nytt språk. Nå kan du lære et nytt språk i fred og ro hjemme hos deg selv, og når du har tid til overs.

Det finnes imidlertid ett problem!

Det finnes nemlig flere språkopplæringsapper der ute, alt fra Rosetta Stone til Duolingo, noe som gjør det vanskelig å velge. Det er her vi kommer inn i bildet.

Vi hjelper deg med å sammenligne de ulike språkopplæringsappene, slik at du sparer tid og kan begynne opplæringen så snart som mulig. Du trenger dermed ikke å undersøke noe selv. Vi har allerede gjort det for deg!

Dette er kriteriene vi vurderer appene etter:

  • hvor lang tid det tar å registrere seg og logge seg inn
  • informasjonen som kreves for å lage en brukerprofil
  • om appen lar deg spore fremskrittene dine
  • om det finnes studieverktøy og daglige mål
  • antall tilgjengelig språk og om appen er tilgjengelig i landet der du bor
  • om du kan spore prestasjonene dine
  • om det finnes et nettbasert samfunn, virtuell helsestatus og mulighet for live strømming

Vi kan også hjelpe deg med å finne en egnet språkopplæringsapp. Det er selvfølgelig ikke alle språkopplæringsapper som vil være like ideelle for deg. Derfor har vi analysert forskjellige apper for å sørge for at hver av dem holder deg interessert, hjelper deg med å være konsekvent, tilbyr flere former for input og output og er fleksibel.

Ved å lage en brukbar tidslinje som tar hensyn til ditt ferdighetsnivå, språkvansker og tiden du har til hver klasse, hjelper vi deg med å lære språket raskt og effektivt. Vi sammenligner og evaluerer ikke bare apper. Vi vurderer dine spesifikke behov, og hjelper deg med å lære et nytt språk når det passer deg. 

Ofte stilte spørsmål

Hvem står bak lærespråk.no?

Menneskene bak lærespråk.no er språkentusiaster som selv har lært seg mange forskjellige språk, og bruker mye tid på å vedlikeholde dette.

Hvordan kan dere hjelpe meg?

Vi kan hjelpe deg på forskjellige måter, blant annet vise deg hvordan du enklest lærer språket du har lyst til å lære.

Tar det lang tid å lære et språk?

De fleste språk krever en del innsats og tid på å lære, men av vår erfaring vil du ikke angre på dette.

Anbefaler dere språklæringsapper?

Det er forskjellige måter å lære språk på, enten via en lærer, faktisk bo i et land som snakker språket, via språkapper og lignende. Språkapper er altså bare en av mange måter å lære på.